Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100518

Somliga må vara jobbigare än andra även för Statsministern.

Dagens tittar tips! Med tanke på hur landets statsminister ser på sociala medier så kommer här en liten film. först ett citat

"Somligt ska du inte  lyssna på, bloggar och liknande öppnar en sluss, människor som inte mår bra kan avreagera sig, säga och tycka vad som helst och - hur ska jag förhålla mig till det?"
Fredrik Reinfeldt, intervju tidningen M-Magasin sid. 86, Nummer 1, 2006

       
        Ja vi är många vi är starka. Vi är fria. Det som binder oss samman är tron på ett RödGrönt Sverige. Tillsammans utan pekpinnar deltar vi på resan mot möjligheternas land. Från Vimmerby till Stockholm pågår kampen om ett skifte, med tangenterna som främsta vapen. Aldrig vi må lägga oss ner utan enade vi stå mot borgerligheten. Statsministern må försöka förtala oss men verkligheten må vara långt före honom. Ty vi är framtiden, vi är komplementet som har saknats.


Tackar Johan U för inspirationen. HBT-sossen stämmer in . Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus