20100523

Om ett år kommer Statsminster Mona Sahlin ha ett högt förtroende!

Är det så konstigt eller... Med det skit som hela tiden skrivs om Sveriges blivande statsminister är det otroligt bra att det är så höga siffror. Men det viktigaste är ändå att Svenska folket ställer sig bakom socialdemokratiska politiken.

      Idag kommer ännu en av dessa undersökningar som inte har något annat syfte än att underminera förtroendet för Mona Sahlin. Tokmoderaten gnäller på att vi i NetRoots inte har kommenterat det så jag tar väll och gör en kort kommentar.
      Kan konstatera att det finns de inom socialdemokratin som tycker att Fredrik är en mysfarbror men avskyr den politik som han företräder. När det gäller Mona Sahlin finns det en osäkerhet om hon kommer klara uppdraget och det är inte så konstigt. Inför varje byte finns det en osäkerhet om hur den nya ska klara uppdraget.
     Om våra egna hade börjat tvivla på politiken så hade de funnits skäl till oro men nu så tycker jag att vi ska sitta lugnt i båten och vänta på att vi går i mål den 19 september som segrare. Sedan kommer Sveriges första kvinnliga statsminister ta över tronen och leda landet på ett förträffligt vis och vips om nåt år så kommer förtroendet för Mona Sahlin vara i topp. Törs någon sätta emot?

Andra på detta: Gröning och Ankersjö och Peter A och Johan G. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,