Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100619

Blott en dag det var ett parti men inte mer...

Ja ni det blir inget kul bröllop för Maud, ty enligt dagens undersökning så är riksdagen ett minne blott.

      Men vad är en undersökning jämfört med ett kungligt bröllop. Jo allt om man är ett politiskt parti som kandiderar på att styra riket. Så man kan säga att kärnkraften blev en kärnfråga som fick partiet att gå upp i atomer. På köpet fick de med sig Kristdemokraterna som inte heller klarade att matcha konungariket Sveriges krav på andlighet. Ty de har snart gått upp i rökelse... Men även om Kronprinsessans släp var långt gick de inte att använda till räddning Nä det var kört. Bättre lycka nästa val...
Svar i procent (med föregående mätning inom parentes):
M 34,0 (30,3).
FP 6,7 (6,0).
C 3,8 (5,0).
KD 3,6 (4,0).
S 30,4 (33,7).
V 5,3 (5,8).
MP 11,0 (10,9).

SD 3,5 (2,9).
Övriga partier 1,7 (1,4).

Åtta procent angav ingen partisympati.
Media: SVT, Ab, SvD, DN, Ex.
Bloggat Peter och Johan W är i farten. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus