Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100629

Inget Hultsfred och vad innebär det för oss

Det är inget annat än en tragedi för vår södra grannkommunen. Det blir ingen Hultsfredsfestival i år och frågan är om det kommer bli några fler än de 24 som genomförts. Det är konkurs för festivalen och frågan är nu vad som kommer hända med kommunen.

       En stor tanke går idag till mina vänner i Hultsfred som byggt sina liv mer eller mindre kring denna frstival som lyft en byggt som varit uträknad. En festival som givit Hultsfred en massa arbetstillfällen och utbildningar som alla tagit sin grund i just denna traditionstyngda festival som givit Hultsfred ett ansikte i Sverige, världen.

      Rent festivalmässigt och musikmässigt så är min bild att Hultsfred levt på gamla meriter att där har verkligheten kommit ikapp. Det har ploppat upp festivaler både här och där som varit mer spännande. Frågan är om det nu är totalt kört eller om det i grannkommunen framtidens kommer arrangeras festivaler. Jag hoppas och det är kanske dags att gå tillbaka till källarlokalen där allt startade och se vad som kan finnas nu.Om det finns en möjlighet till nytt som inte är intäkt någon annanstans.

      Kommer under morgondagen komma med ett fylligare inlägg kring mer vad som nu kommer ske med kommunen som varit så förknippad med denna festival

Media: SR Kalmar. SVT, AB, AB2Ex, Ex2, DN, Svd, Västervikstidningen, Barometern.
Bloggat: Kulturbloggen skriver
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus