Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100630

RödGröna om de unga får välja.

Den gamla frasen "vi ska lyssna på de unga" känns aktuell idag. Det visar sig i en undersökning att om de mellan 18-29 år enbart skulle rösta skulle de bli RödGrön valseger i höst.

      Det är en undersökning som ger en del hopp. Det visar sig att avståndet är stort mellan de RödGröna och Alliansen, närmare 25 procent.  Men tyvärr så vinner vi inga val med bara de unga utan vi måste visa att våra idéer gäller hela befolkningen.

      Ska jag finna möjligheter så är det att ungdomen av hävd söker framtiden och inte nöjer sig med dagen. Om vi  gör den tolkningne så gillar jag läget. Sedan är det miljön som står i fokus och då är det originalet, Miljöpartiet som står i fokus. Det visar sig att det får 16 procent  i denna undersöking. Man kan säga att de yngsta partiet lockar det yngsta.
Sedan så vet nog de unga vad som är en synvilla och vad som inte är en synvilla och arbetslösheten bland de unga är ingen synvilla.

      Åter så är det ingen dag för att ta ut segar i förskott utan en dag som leder till mer slit. Ty vila får vi göra den 20 september inte en dag innan.

Media: SvD.
Bloggat Rasmus Lenefors har också skrivit.

IntressantLäs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus