Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100622

Regeringen med Centern, drivande när det gäller valjakt

Från att ha Europa med sig så står Sverige nu på en egen kant. en kant som inte är så gynnsam för vårt land.


        Har tidigare skrivit om den Centerpartistiske miljöministern som är positiv till att avskaffa förbudet mot valjakt ( höll på att skriva kärnkraft, men det hade inte varit fel heller). Ett av argumenten har varit att han har delat det med övriga Europa. Men så är inte fallet utan nu kommer länder fram som vill övertyga Sverige att stå fast vid den famla ståndpunkten att låta förbjudet vara kvar.

Åter så är det en regering som tar ståndpunkter som står långt från en hållbar värld. Det är inte äkthet vad de säger om man sedan ser till den förda politiken.  I den aktuella frågan har det tagit en position som är märklig och med dåliga argument som inte håller.

Media: SvD.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
blog comments powered by Disqus