Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100608

Sänkt lön för direktörer?

Ser att verkligheten kan vara jobbig för en finansminister. Lönen ska ner. All retorik tillåten. Så kan man lite tillspetsat se på frågan av jobbskatteavdraget.

    Idag slår Aftonbladet upp att det ska bli fler arbeten genom sänkt skatt. Det de menar är genom sänkt lön. Nu kan vi läsa att även DN vill använda den taktiken. Men till skillnad mot regeringen vill de sänka skatten på de rika. Innebär de att de även vill se lönesänkningar bland våra direktörer?

Andra som skriver om detta är Johan U och Rasmus Lenefors och  Emil Broberg och Göran Pettersson  har uppmärksammat detta. Claes Krantz skrev om detta redan för några dagar sedan. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus