Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100707

Arbetsmarknaden med Högerhanden

Åter så visar regeringen med moderaterna i spetsen hur det ser på arbetsmarknadsfrågorna. Nu när Littorin avgår av personliga skäl så tillsätter man inte en ny minister för det område som enligt Moderaterna skulle avgöra valet. Det visar att arbetsmarknadspolitiken kan fixas med en högerhand.

      Skillanden mellan de två blocken och synen på arbetslösheten befästes med detta. De Rödgröna ser en arbetslöshet på närmare tio procent och en ungdomsarbetslöshet på 30 procent som en katastrof och kommer från dag ett att ge järnet. Inte sköta det med högerhand.

     Samtidigt vill jag beklaga att Littorin måste lämna sitt uppdrag beroende av sitt privatliv. Det är alltid beklagligt när man inte lyckas pfå det att fungera och än värre med media som inte klarar av att respektera privatlivet.

Media: Ab, Ab2, DN, DN2, SvD, SvD2, Ex, Ex2.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant?  Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus