Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100707

Välkommen Solveig till Det RödGröna laget

Idag kan man läsa att en av de mer kända Centerpartisterna har hoppat av och väljer att nu lägga sitt stöd på Mona Sahlin. Vi välkomnar Solveig Tärnström och ser fram emot denna valrörelse med dig vid vår sida.

Centerns dag börjar med avhopp till socialdemokratin. Det är inte Centerns bästa dag i Almedalen så här långt

      Fler och fler sluter nu upp bakom socialdemokratin och dess ledare Mona Sahlin. Det visar sig att när det närmar sig allvaret så sluter man upp kring det som man vet är tryggt och stabilt.

    Så välkommen i gänget och nu tar vi sats mot en RödGrön valseger. Nu sitter jag på båten och lämnar snart hamn i Oskarshamn med siktet mot Gotland och almedalen

Media: Ab, SvD, DN.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus