Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100727

Min skönhet slår all politik.

Jaha då var dags att ge upp bloggandet och springa till skönhetssalongen och få flinten putsad om jag ska ha någon chans i valet...


     Glöm politiken nu är det bara yta som gäller. Idag kan vi läsa att om turisterna får välja på bilder de sätt så vinner Alliansen. Bilder inget budskap... Vi kanske ska göra om valsedlarna till bilderkort som man kan välja mellan?


     Och så undrar man varför soffliggandet växer. Frågan är om nu om ni vill rösta på denna stilige kille. Vad han tycker är ointressant men om utseendet inte duger kan jag mot ett bidrag göra om mig så det passar er som väljare.

Media: Aftonbladet.
Bloggat: Johan W och Tokmoderaten och Peter A och Roger J om denna med mera
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
blog comments powered by Disqus