Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100726

Privatisering till en merkostnad på ca 1 miljon kronor eller 269 procent

Vill ha svar från Moderaterna och Folkpartiet och Centerpartiet och Kristdemokraterna i Vimmerby varför det är så bra att privatisera en verksamhet så det blir nästan en miljon dyrare. Från 350 000 till 1,3 miljoner ( En fördyring med 269 procent måste vara ett rekord!). Visst vore det spännande med svar så jag ställde frågan i Vimmerby tidning.

Nu kommer den här också
Sedan den borgerliga majoriteten (Moderaterna, Kristdemokraterna, Centern och Folkpartiet) i omsorgsnämnden tagit det fördyrande beslutet att lägga ut arbetsuppgiften tvättning inom hemtjänsten på en privat utförare har det varit tyst.
Jag ställer nu frågan till de ledande personerna i samtliga borgerliga partier i Vimmerby. Var det en ideologisk motiverad privatisering av tvätten då prislappen blev ca en miljon dyrare?
Nyttan för kommuninvånarna kan inte jag se
Nu vill jag ha svar och ställer frågan till: Micael Glennfalk och Magnus Gustafsson och Ingela Nilsson Nachtweij och Peter Fjällgård och Gudrun Brunegård och Ylva Sandström och Krister Torenfält och Eva Svensson.
Tidigare bloggat: När ideologin fick en dyr prislapp och ett syfte i efterhand...
                            Privatiseringen i Vimmerby kostar närmare 1 miljon!
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus