Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100728

Och ännu en undersökning. Jippi va kul, eller?

Nu känns det som om sommarlovet går mot sitt slut och vi åter ska dras med alla dessa undersökningar om vem som är bäst. Åter så bygger de på tro och hopp, mer än verkligheten.

     Idag så läser vi att Alliansen åter leder i en ny undersökning och man behöver inte vara långrandig för att konstaterar att det bygger på att vi inte vet vad Alliansen med Moderaterna i spetsen vill. Väljarna har en massa förhoppningar från tidigare ställda löften om vad som lovats. Så när vi är konkreta med våra satsningar på välfärden väntar väljarna på att Moderaterna ska toppa det precis som de lovade i valet 2006. Men den väntan kommer bli lång för några sådana löften kommer vi nte att få se. Men man mörkar så länge man bara kan och låter väljarna få leva i ovisshet med tron att allt ska bli så mycket bättre med än mer sosse-light politik.

Media: Ab, SvD, DN, Ex, SVT.
Bloggat Peter A och Tokmoderaten och Ankersjö skriver alla från sitt perspektiv.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus