20100804

Alf Svensson kampanjar för RödGrön valseger

Noterar att Kristdemokraterna är ett vaket parti. Någon borde väcka dem och meddela dem att de sitter i den regering som styr Sverige och dessutom röstar nej till rätten till vatten. Göran Hägglund har nog lite att klia sig i huvudet för idag.

          Genom nyhetsportalen Alliansfritt Sverige kan vi ta del av hur svårt det kan vara att vara Kristdemokrat. Som jag tidigare skrivit så la den Svenska regeringen ner sina röster i FN gällande att alla skulle ha rätt til friskt vatten och sanitära anläggningar. Det verkar som om inte alla i regeringen var vakna när beslutet togs.

        Vidare idag så fortsätter Kristdemokraterna att utmärka sig och då är det den gamle partiledaren och nuvarande Europaparlamentarikern Alf Svensson som kristiserar regeringen. Han avslutar med
Den nedlagda rösten i FN är inte det tecken på det globala ansvar som vårt land har haft som sitt signum. Men du kan ändra på det. Rösten den 19 september måste vara en röst för ett solidariskt Sverige i världen.
      Som Alliansfritt konstaterar är det med andra ord en röst på den RödGröna som han slåss för. Vi tackar och tar emot. Vill han bli medlem så löser vi det också.

Media: Ab.
Gammalt bloggat: Sverige emot rent vatten?
 Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,