Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100817

Centern smiter från ansvar

Centerns historiska svängning gällande energin och kärnkraften gör att de hugger mot allt och alla istället för att rannsaka sig själva. Från att varit ett pålitligt parti gällande kärnkraften är man nu ett jasägare parti som öppnat upp för nybyggnation av kärnkraft.


       För mig personligen är det enda raka av Vattenfall att se till att man avvecklar kolkraften. Att sälja känns inte som att ta ansvar för vår globala miljö utan att bara skjuta ansvaret till någon annan. Så Centerns förslag är inte offensivt utan fegt. Vill man ha pengar till att satsa på fram tiden kunde man låtit bli att satsa på dessa skattesänkningar som tagit bort 80 miljarder som kunde bland annat ha använts på offensiva klimatsatsning. Satsningar som lett till bättre klimat och arbetstillfällen.

Media: SvD.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus