Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100817

Vi och dom och klasssamhället

Noterar att Folkpartiet går till val på ett tydligt uppdelat Sverige. Mellan vi som har och de som står utanför.

      Med förslag om låga löner till våra invandrare ska de skjutas undan. Med förslag om ut ur föräldraförsäkringen ska de märkas ut. Nä det är inte trevligt och det är inte rätt väg. Folkpartiet fortsätter på sin grumliga väg som blir mörkare för var dag som går. Allt ansvar läggs på den enskilde och vi tillsammans genom samhället har inget ansvar. Det är inget annat än ett misslyckande vi ser här nu. Jag beklagar denna kursändring från ett folkparti som slog s för de svaga i samhället till ett parti som sparkar dem framför sig...

UPPDATERAT: Nu fortsätter spåret med vi och dom i skolan också. Verkligheten för Folkpartiet kommer längre och längre bort.

Media: DN, DN2, SvD, SvD2, Ab, Ab2,
Bloggat: Emil skriver kring detta.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus