Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100812

Den arga mannen och LO

Så var det dags för årets arg på LO nummer. Världens mest öppna bidrag synas av Folkpartiet... Det är Carl B Hamiltons korståg mot facket och Socialdemokratin som är målet och ett krossat sådant.

         Sedan Socialdemokraterna bildades av fackföreningsrörelsen i slutet på 1800-talet har man även hjälp till ekonomiskt. Inte så konstigt då man grundar ett parti och då vill se till att de har bra ekonomiska medel för att föra en politik som gynnar fackets medlemmar. Bidraget har alltid redovisats öppet och ingen har försökt gömma det.

       Folkpartiet gör nu genom Carl B Hamilton stort nummer av detta avslöjande år efter år. Det vore på tiden att han och Folkpartiet ägnade lite kraft åt de mörkade bidragsgivare till Sveriges näst (just idag kanske största) parti en.

     Moderaterna är det parti som slåss mest för att dölja var och från vem de får sina pengar och det borde ligga mer i folkpartiets liberala anda att syna. Men sanningen är väll att man inte törs stöta sig med storebror så här innan valet, om de skulle gå bra...

Arbetarrörelsens tankesmedja har skrivit mer om detta.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus