Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100826

En utfråging som visade skillnad

Först ut på banan var Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin. En utfrågning som hon klarade galant.

       Det var en blivande statsminister som visade tydligt på skillnaderna mellan blocken. Det var en ideologisk statsminster som svarade på frågor som hade en betoning på skatter... Det är märkligt hur media väljer att följa moderaterna och göra detta val till ett skatteval istället för ett jobb- och välfärdsval.

       Sedan måste jag lyfta sjukvården som det bara snuddaste vid och då lyftes det RödGröna landstinget i Kalmar län fram som ett skyltfönster. Ett tydlig motsats till den borgerliga lekstugan i Stockholm. Vi klara tillgängligheten och patientnöjdheten utan en massa privatiseringsmodeller som är på vårdföretagens villkor. Som Mona Sahlin sa. Patienten ska välja, inte vårdföretagen.

Media: Alliansfritt Sverige den progressiva nyhetsportalen, DN, SvD, Ab, Ab2, Ex, SVT.
Bloggat: Peter A och Rosmari och Helen och Johan W och Peter J skriver om detta
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
blog comments powered by Disqus