Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100812

Folkpartiet konstaterar: LO ger inget till Moderaterna...

Jag skrev tidigare om folkpartiets granskning av bidragen från LO till socialdemokraterna. I år skulle även folkpartiet granska sin alliansbroder Moderaterna. 

       Nu har klockan slagit två och rapporten är presenterad. Men intet om moderaterna på den pressträff... Enligt uppgift så var det heller ingen media på plats då folkpartiets rapporter är av ointresse. Om det nu funnits en redovisning kring moderaterna med dess mörkande bidragsgivare så hade det varit en nyhet vårt att rapportera om.

        En möjlig förklaring kan vara att LO inte har givit något bidrag till Moderaterna... Det enda som återstår är att åter klanka på arbetarrörelsen med dess olika grenar som växer ur samma rötter.

Tidigare inlägg på denna fråga: Den arga mannen och LO
Media: ?? och Alliansfritt Sverige den progressiva nyhetsportalen
Bloggat: Peter Andersson och Röda Berget och Martin och Johan W skriver kring detta.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus