Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100824

Inget ansvar utan bara krav...

Noterar idag att Ekokammaren fortsätter skrika sänk skatten... Men de tar inte heller ansvar för sjukvården, äldreomsorgen och polisen.

       Svenska folket har inte bett om skattesänkningar utan om jobb och välfärd. 2006 var ett val om jobben och vi misslyckades att berätta om vår arbetslinjen. Vi vet också moderaternas löften om att toppa oss i satsningar på välfärden. Att väljarna sedan fick skattesänkningar och minskad välfärd och högre arbetslöshet.

       Detta val är ett val mellan fortsatta skattesänkningar som skjuter välfärden i sank eller en politik som fortsätter vårt välfärdsbygge.

Media: SvD
Bloggat: Peter A på samma tema.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
blog comments powered by Disqus