Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100824

Nähä, det menar du inte en, undersökning till...

Idag så kommer ännu en undersökning som ger bilden som Sifon avvek ifrån. Att socialdemokratin sakta men säkert är på väg tillbaka och moderaterna sjunker ner.

      Min analys är att vi nu ser välfärdslinjen mot skattesänkarlinjen. Jag har tidigare varit inne på detta om att socialdemokratins idéer har segrat i Europa medan vi inte har som socialdemokratiska partier har lyckats förvalta det. Men vår tid är inte ute och våra idéer kommer bära oss till en ny regering.

      Vi kan också konstatera att trenden för Sverigedemokraterna består med att man tappar. Jag är inte ledsen över det, utan känner en glädje över det. Min tro på väljarna är stor och jag tror att det jämna läget gör att fler tar sitt förnuft tillfånga och lägger rösten på ett av de etablerade partierna för att stödja dem.

Media: Ab, Ab2, DN, SvD, Ex.
Bloggat: Peter A skriver kring detta.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus