Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100802

Jobben inte viktiga för Alliansens sympatisörer.

Inte konstigt att det sker några satsningar på jobben för det ligger inte i regeringspartierna intresse om man ska tro den undersökning som gjorts av TV4.     De viktigaste frågorna är sjukvården och skolan för alla sammantager men bryter man ner det hela blir bilden en annan.
Bland Alliansen så finns inte jobben med i topplistan utan den toppas av företagande, lag och ordning samt landets ekonomi. När det sedan gäller de RödGröna så ligger det på jobben och äldreomsorgen. Så med det i bakhuvudet så blir det inte så konstigt att Alliansen inte lägger krutet på jobben då deras väljargrupper inte ser vikten av att folk får arbete.

     För mig som bland annat landstingspolitiker blir jag glad om vi kan få en valrörelse som vid sidan av jobben kommer handla om sjukvården och äldreomsorgen
Media: TV4.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus