Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100803

Och ? Igen...

Och så hade man svalt frukost ägget och skickat in en insändare till den lokala Pravda. Sedan så kom den så där rusande mot en som bara, ni vet, en sådan där undersökning kan.... Ja nu var det spännande eller?

     Dagens undersökning ger Sverigedemokraterna vågmästarrollen. Men jag tjatar på om att vi inte än har två jämbördiga förslag att jämföra. Den 10 augusti kommer vi få det, om Alliansens planer stämmer och det presenteras ett gemensamt förslag. Från min sida finns det en förhoppning att det kommer presenteras någon form av jobbpolitik. Det vore på tiden med ett Sverige bestående av massarbetslöshet.

Media: Ab, Ab2, DN, SvD.
Bloggat: Thomas B och Kent och Peter A skriver kring detta.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus