Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100818

Och så än undersökning...

Skillnaden mellan blocken minskar vart efter nu alternativen blir tydligare. Som jag tidigare skrivit så hänger det på om det finns en politik att jämföra. Nu börjar pusslen bli färdiga och då minskar skillnaden mellan blocken. 

        Det finns en del frågetecken kvar och då främst hur Alliansen ställer sig till arbetsrätten och arbetslöshetsförsäkringen. Bilden som växer fram är att det är en stark spricka i den frågan. Tror att det kan bli en av de frågor som avgöra valet.

     Noterar att centern fortsätter på sin farliga balansgång på 4 procents repet. Min gissning är att vi från Centern kan se ett bombardemang med löften åt alla håll och kanter för att inte tappa balansen och falla ner.

Media: DN, SvD, SvD2, Ab, Ex.
Bloggat: Peter A och Tokmoderaten skriver om detta.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus