Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100920

Allt som inte sägs av mig är fel...


Miljöpartiet var tydliga i dagens presskonferens. Det var skillnad mot den som moderatledaren höll strax före. Han ville inte ta det ansvar som han fäktades för.

         Miljöpartiet anser att man nu ska sätta sig ner med alla sju partier i riksdagen och finna en lösning. Jag tror inte det kommer ske. Jag känner en oro att de fyra borgerliga kommer försöka regera i minoritet och hoppas bygga majoriteter i fråga efter fråga. Bilden blev tydligare efter den presskonferens som Miljöpartiet höll.

          Sedan kan man bara undra vad de andra borgerliga partierna tycker. Tänk er att Miljöpartiet skulle ingå i en regering. Vad händer med Centern och dess profil som "Alliansens gröna röst"? Kvar blir "Alliansens röst"....

         Förslaget från Miljöpartiet är nog det förslag som känns mest tilltalande för tillfället. Noterar sedan att Fredrik Reinfeldt styr upp de tre övriga partierna med orden "Allt som inte sägs av mig är fel". Vad säger de tre andra ledarna?

Media: Ab, DN, SvD, SvD2, Ex.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus