Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100913

Läsvärt! Om medias vinkling till höger

Slänger in ett litet lästips så här i lunchtider. Håller nog även till eftermiddagsfikat... Det är en inte allt för smickrande bild som växer fram. En bild som om jag var mediachef skulle ta mig en funderare på.

       Hittade en blogg, Den allierade journalisten, som på ett föredömligt sätt granskar media och hur nyheter vinklas och layoutas för att ge de fyra borgerliga partierna en dragande effekt.

       Johan Ulvenlöv och Marika Lindgren Åsbrink har på ett föredömligt sätt tidigare också kartlagt hur de borgerliga partierna får stöttning och hjälp av företag och mediahus samt alla borgerliga tankesmedjor.

Media: Ab, Ab2.
Bloggat: HBT-Sossen som jag fann denna blogg hos.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus