Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20101002

Är det bra för oss lantisar?

Noterar att Moderatledaren Fredrik Reinfeldt ska utse Anna Kindberg Batra till gruppledare för moderaterna i riksdagen. Vi som minns vad hon tyckte för ett antal år sedan är lite oroliga....


 – Stockholmare är smartare än lantisar
Vi minns alla påståendet och den reaktion som de sände ut i landet. Nu ska hon leda moderaterna i riksdagen och en fundering är om de nu kommer gradera rösterna så att Stockholmsmoderaternas röster är värda de dubbla. Jag väntar med spänning...Media: Ex, Ex2, Ab, SvD, DN, SVT, SR.
Bloggat: Mary har bloggat och frågan är om hon räknas som stockholmare eller ej...
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.Glöm inte NetRoots valananlys!

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus