Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20101020

Den öppna kriskommissionen har öppnat

Idag så är vi ett antal bloggare inom NetRoots som skriver i Aftonbladet. Vi tillsätter en egen kriskommission för att lyfta frågorna som vi är oroliga att partiets kommission duckar för.

          Mycket av vår debatt kommer att ske på våra bloggar men också på NetRoots valanalyser som kommer förutom våra valanalyser och ny inrymma framtiden. Vi kommer inte ge svar på allt men vi har som tydlig målsättning att våga lyfta alla de frågor som vi anser behöver lyftas. Det kommer inte alltid att vara bekvämt för er eller oss, men nödvändigt.

            Vi som skriver är Annika Högberg, coach. Peter Högberg, försäkringsrådgivare. Alexandra Einerstam, väktare. Peter Johansson, konsulent. Staffan Lindström, projektledare. Rosmarie Södergren, journalist och konsult. Viktor Tullgren, studerande. Anna Vikström, doktorand. Sandro Wennberg, PR-konsult. Johan Westerholm, konsult. Alla medlemmar i NetRoots

Media: Ab
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar. Glöm inte NetRoots valananlys!

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus