Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20101013

Inget att orda om...

Åter så lyser den cyniska moderata verklighetsbilden igenom. Beslut är fattat och ska ej ändras, oavsett konsekvenser. Ja så kan man enkelt förklara den moderatstyrda regeringens politik.

          Moderaterna genom Ulf Kristersson har nu satt ner foten och de små partierna inom regeringen har inget att hämta. Det finns en oroväckande syn på sjuka och arbetslösa som med den nya ministern förstärks. Det visar nu att det inte finns ett mänskligt lidande som gör sig besvär. Den bild som nu förstärks är dessutom tvådelad. Ett så bevisar det att utrymmet för skattesänkningar ska bibehållas och det andra är att moderaterna har blivit systemkramare av aldrig skådat slag.

Media: Ab, Ab2, SR, Alliansfritt Sverige den progressiva nyhetsportalen...
Bloggat: Peter Andersson och Martin Moberg på ämnet.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
blog comments powered by Disqus