Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20101208

Nu kan det vända

Så kom den SCB som vi politiska nördar så hett eftertraktar. Kan inte säga att mungiporna gick i taket men det ger mig energi att fortsätta det politiska förnyelse arbetet. Jag vet att socialdemokraterna behövs i den svenska politiken.

Källa SCB
        Som ni ser så är siffrorna inte de bästa för socialdemokraterna men kanske ändå. För det finns en gammal sanning att man inte klarar av att vända en utveckling förs man slår i botten. För mig är under trettio procent en botten. Må nu de som tror att allt är bra och det är fel på alla andra antingen vakna eller kliva åt sidan. Slutenhet kommer inte ge oss bättre siffror. Förnyelsen måste ta fart och det NU!

Media: SR, Ab, Ex, DN, SvD.
Bloggat: Peter Andersson på ämnet

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Glöm inte den Öppna Kriskommissionen. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,blog comments powered by Disqus