Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110313

Juholts musikutbildning- Norra Kalmar län

Tja en framtida Statsminister behöver kunna mycket och så även gäller det att bredda sin musiksmak så jag drar mitt strå till stacken. Kan tycka att det är anmärkningsvärt att en Oskarshamnsbo inte lyfter Lifvens när musikaliska förebilder ska fram. Men här kommer ett par låtar till vår blivande statsminister.

Det var det lokala och för att få en helhet med tyngd av stark internationell nivå så väljer jag inskola Juholt med denna!

 

          Utmaningen kom från Kulturbloggen (var annars) och även Peter Johansson och Staffan Lindström hjälper till, men ni har inte Lifvens så kom igen när ni förstår er på landsbygden :)

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Glöm inte den Öppna Kriskommissionen. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
blog comments powered by Disqus