Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110414

Nej inget samarbete med SD

Idag så försöker borgerliga slå upp att Socialdemokraterna samarbetar med Sverigedemokraterna. så är inte fallet. Att Sverigedemokraterna väljer att i 1 av 10 förslag stödja oppositionen görs det stort nummer av. Men de övriga nio?

            Idag så har det blivit en majoritet för att stödja nya regler i arbetslöshetsförsäkringen. Det är bra och behövligt. Men snackis är att Socialdemokraterna gjort upp med Sverigedemokraterna men Ylva Johansson säger till media -Han gick in på mitt rum och jag talade om för honom att han inte var välkommen och han fick gå ut. Vi samarbetar inte med SD, säger Ylva Johansson. Vidare så säger Sven Olof Sällström från SD på Twittter -: Sven-Olof Sällström
Det här med att vi ska ha förhandlat med S,V,MP som @ påstår. Det stämmer inte! Jag redovisade SDståndpunkt, lämnade sedan. . Bilden är att regeringspartierna gör allt för att svärta ner Socialdemokraterna när de inte har något att komma med. Vi hör hur ekot från ekokammaren försöker bita sig fast men sanningen är starkare.


Media: AB, GP, SvD, SvT.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. IntressantLäs även andra bloggares åsikter om , , , ,
blog comments powered by Disqus