Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110614

Stängt pga operation! Ingen partiledardebatt här.

Tyvärr så är det inte troligt att det kommer komma några reflektioner på morgondagens partiledardebatt på denna sida då jag ligger på operationsbordet. Återkommer med en analys på Torsdagen.

           Men kan redan konstatera att jag säkert kommer tycka att Håkan Juholt gjorde bra ifrån sig och att Fredrik Reinfeldt inte hade något nytt att komma med. De andra partiledarna kommer fäktas utan att synas. Lite taskigt, men det är den första kampen mellan Juholt och Reinfeldt så de andra blir statister på den politiska arenan...

         Ni kan se förberedelserna som pågår här.


Media: DN, Expr, Sydöstran 1, 2, BLT, AV, Resumé, N24, DM, Dagens arbete.
Bloggat: Sebastian Stenholm och Martin Moberg har förbloggat på debatten.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus