Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110707

Undrar om Mauds mattebetyg?...

Majoritet lika med mindre än 50 procent
Idag kan vi ta dela v Maud Olofssons mattekunskaper. I DN kan vi läsa att den minoritets regeringen har majoritet... Slutsatsen måste vara att Centern räknar in Sverigedemokraterna i regeringsunderlaget.

Så nu kan vi konstatera att enligt Centern och deras avgående ledare finns en majoritet i riksdagen. Undrar om Anders Borg är med i Maud Olofssons sätt att räkna....

Det finns alltså ingen anledning nu att undersöka möjligheten att få in MP i regeringen? 
– Med det läge som är i riksdagen i dag så har regeringen majoritet. Det är bara när de andra formerar sig gemensamt som de har majoritet.
Men borde man inte ta upp förhandlingar med MP för att avvärja hotet mot ett femte jobbskatteavdrag?
– Nej, det finns ingen anledning. Vi kan lägga vår budget.
Media: AlliansfrittDN
Bloggat: Johan Westerholm på ämnet
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
blog comments powered by Disqus