Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110802

Så bra då eller?...

Vad ligger bakom siffrorna. Att Högern jublar över siffror som kan ge dem lite cred är inget att förvånas över. Men är det så bra som sifferverket vill ge sken av?

           Idag kan man se att 80 procent av de som är placerade i FAS3 är nöjda med sin placering eller 80 procent av de 2 procent tillfrågade är nöjda. Men det innebär hur man än vänder på frågan att 20 procent inte är nöjda och är det något att vara stolt över?

      Det känns som om vi inte kommer få regeringen att förstå att FAS3 inte är en höjdare och att förändringar behöver bli till. Oppositionen har drivit på frågan och den moderatstyrda regeringen har gått med på undantag med minsta möjliga medgivande när de varit satta under oppositionens galge. Det är tydligt hur det skapas ett A och B-lag i Sverige med den nuvarande regeringen och lösningen om du är frisk eller sjuk är sänkt skatt för de med arbete...

Med sänkt skatt behövs ingen FAS utan alla blir glada... Motto alla propagandaministern...

Media: NyheternaDNSvDSVT 12SR 1234LO-tidningen 123DN
Bloggat: Martin Moberg
Sig-Britt AhlLöntagarbloggen  och Sebstian Stenholm på ämnet.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus