Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110827

Stad och land och däremellan...

Efter staden tar landet vid, eller tvärtom...
Idag publicerar jag, Staffan Lindström och Johan Westerholm, på SvD Brännpunkt, lite tankar om Stockholms fixeringen i politiken. 

           Det finns ett land utanför tullarna även om det ibland när man följer media och den politiska debatten. Visst är storstadsväljarna viktiga för att vinna val men som motor för hela landet är det som sker utanför en viktig del av vårt välstånd. Som vi skriver behöver vi finna en politik som fungerar i den lilla landsortsbyn likt förorten till våra städer. Det är en utmaning och och jag vet att Socialdemokraterna är den rörelse som kan göra resan och få fram politiken som gör att vi anländer framtidens hamnar.


Media: DN, GP.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus