20111229

Den rätta looken i mellandagarna. Gäller inte Borg, Reinfeldt, hopplösa fall

Så här när man har ledigt kan det ställa till det med håret. Som ni vet så är det svårt att finna kraften till den rätta looken särskilt med min hårsvall som är oblygt utblommande så här i mellandagarna.

            Jag har kommit på den perfekta delen för min frisyr. Att ligga timme in och timme ut och se repriser på TVn ett sätt att känna sig gammal men ändå så ung och viril. Skönheten kommer snabbare då adrilalinet vilar och pulsen utvecklar en skönhetsnorm som sakta förfinar din kropp. En annan viktig del är att ge sig hän åt resterna som fyller kylskåpet sedan julens frossa och inte låta en smula gå till spillo. De spänner mer effektivt ut ditt skin än botox och har en mycket angenämare arom.

           Men detta tips kommer inte fungera på Anders Borg och Fredrik Reinfeldt då de inte är skapta som mig. De saknar min grundläggande skönhet som jag så ädelt fått till mig. Det kan finnas en möjlighet att Håkan Juholt får en del men inte allt på långa vägar.

           Som avslutande skönhetsråd så hjälper det inte att den tokiga moderaten rakar sitt hår. Han får ändå inte min skönhet och intellekt. men ett gott råd kan han få. Börja med rödvin istället för öl så kan du på krogen anses vara mer intellektuell än du är och då få vara vid min sida...

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. IntressantLäs även andra bloggares åsikter om ,,