20111226

När våren kom till staden och Hawaiiskjortan fram

Solen värmer och våren känns som nära också med vårstormen som drog förbi under natten. Det är dags för lite stämningsfull musik som leder oss på spåren.



         Ja visst är det vackert och stämningen åter infinner sig. In i garderoben och leta efter Hawaiiskjortan och de grälliga skjortsen. Ta på er och spring ut och och känn hur ni chockar grannarna som fortfarande går i mormors stickande sockor som de fick i julklapp och inte kan ta av förrän tanten åkt hem. Visst sticker de förjävligt men släktfriden framför allt och tanten är tät. Visa att ni äger vädret och att ni beställt de ljumma vindarna som Dagmar förde med sig. Våga vägra vinter och våga vara dig själv. Och som upplysning så är badsäsongen redan här så att banta är försent. Nu handlar det bara om att leva och sköta sitt hår. God Fortsättning! Detta gäller speciellt Johan Westerholm som vägrar jul och därmed har chansen till revenge som får mellanöstern att verka from!

Media:  SvDSvDSvDSvDDNDNExprExprABAB Snott från den håriga moderaten
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,