Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20120118

Ibland blir det mycket.... Min kvart i ljuset

Jag har under dagen varit med i media och samlar här ihop dagens radio och TV framträdande så får ni själva döma av det hela... Men jag har nog fått min kvart i ljuset. Imorgon börjar vi fila på den framtida politiken och frågan är om det drar lika mycket läsare?

           Jag började med P1morgon
Lyssna: Socialdemokrater om Juholt

             Fortsatte med Fokus på Radio Kalmar i eftermiddags
Lyssna: Socialdemokrater om Juholt

           Och avslutade med Smålandsnytt som har klippt duktigt...


         Samt en debattartikel på SVT debatt.
Men jag valde att säga nej till SVT debatt och varför kan ni läsa här.

Tidigare på detta tema har jag skrivit härhär och här.
Om debatten snor jag länkar från Herr WesterholmBloggat: Mario MatteoniHelena EricsonLasses bloggPeter Johansson 1 och 2Monica Green om Juholt i dagens partiledardebatt, Tord Oscarsson 1 och 2Martin MobergAntonssonBöhlis (vilket j-vla smeknamn),Media: DNAb 1234SOSvD 12SRSVTExpr 12
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om ,
blog comments powered by Disqus