Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20120312

Oj vad roligt... Länge leve (S) och valsegern är biff?

Så detta inte blir vardagen efter valet 2014...
Och så kom våren med solen siffror som får de mesta att skratta men åt vadå? Ska jag inte vara glada över att siffrorna går åt rätt håll. Jo visst kan vi vara det men som jag tidigare siat om så är det en oro att det förnyelse arbete som socialdemokraterna behöver stanna av.

         Men är denna undersökning som kommer i dagens Aftonbladet något att ta på allvar. Genom att den är web-baserad så är det lite si och så med den. Men ett syfte fyller den. Det personliga egot som sosse stiger ett par grader. Och det smittar av sig på sympatisörer och osäkra. För vem vill inte joina en vinnare...

           Men då jag inte ger mycket för undersökningen så känner jag ändå oron att siffrorna stiger för snabbt för att vi ska vilja förstå och vilja göra de förändringar som är nödvändiga för organisationen och politiken.

Media: Ab, Ab2, Ab3, Ab4, ExpDN, DN2, SvD, SvD2GP.
Bloggat: Rasmus Lenefors, Peter Andersson, Thomas Böhlmark och Tokmoderaten på ämnet
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
blog comments powered by Disqus