Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20120707

Väntan är över...


Så var det Socialdemokraternas dag och om Tor visade sitt missnöje med Annie Lööf eller om det var en brutal inledning på Stefan Löfvens dag vet jag inte? Natten bjöd ändå på ett storartat fyrverkeri.

        Tar lite ledigt från Almedalen idag och kommer vara lite turist på ön fram till talet klockan tre. Sedan avslutas vistelsen med grillning på campingen. Ska däremellan försöka få till en kommentar på Stefan Löfvens tal.

         Kan dock säga att Annie Lööf inte rosade sina egna även om de efter talet försökte lyfta hur suveränt det var… Men det var det inte. När en partiledare säger till när vi kan applådera blir det inte bra och särskilt när det inte finns något att applådera.  Kan notera att som vanligt ägnades tid åt vad Socialdemokraterna vill och på något sätt blir det bra för det som man bar med sig in i natten var just frågan om Stefan Löfven kommer leverera idag och inget om vad Annie Lööf talade om. Idag klockan tre får vi veta…

Mer på NetRoots för progressiva bloggare. Den socialdemokratiska programkommissionens blogg och Politometern med en samling med politiska bloggar. IntressantLäs även andra bloggares åsikter om ,
blog comments powered by Disqus