Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20130412

Dags att syna de moderata korten

Äntligen så ska väljarna få syna korten som moderaterna sitter med. Frågan är om de tagit bort jokrarna i form av  Björklund, Hägglund och Lööf?  En ny kampanj som inte ens har hunnit landa innan den förlöjligas. Bluffpoker med moderaterna. Jojo...

Moderaterna tappar i opinionen och något måste till... Inget märkvärdigt med det. Men nu börjar det bli uppenbart att Per Schlingmann lämnat korthuset och att det kan falla vid minsta vindpust (Läser att i Aftonbladet att även Paul Ronge är skeptisk till kampanjen). Att man dessutom inte kommer kunna bygga vidare på det då man enligt media ska dela ut korten som finns kvar.

Frågan är vem som kommer blanda leken? Är det Beatrice Ask som står för reglerna? Bestämmer Billström vilka som får sitta med vid bordet (kommer då inte behövas så stort bord) Är det Borg som står för insatserna? I så fall kommer man inte bli rik om man inte var det sedan tidigare... Vad Kent Persson, ständige partisekreterare kommer ha för roll i detta pokerparti är ännu inte känd och är Fredrik Reinfeldt inbjuden?  Ja visst kan man ha kul med en kortlek men roligare vore det om det ledande regeringspartiet tog tag i jobbfrågan istället för att spela poker med väljarna.

Media mm: Ab, Peter Johansson, Exp, SvD,
Mer på NetRoots för progressiva bloggare. Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om 
blog comments powered by Disqus