Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100317

Moderaterna måste rensa upp i sitt sunkna träsk

Var står Moderaterna i frågan? Vem kan man lita på? Igår visade det sig att en stor del av Sverigedemokraterna lista var ex moderater eller sympatisörer och idag är åter Vellinge på tapeten.

Jag börjar med att ge Kent Persson en eloge för han är tydlig med var han står i frågan, men var står de andra?


I kvällens Uppdrag granskning är åter Vellinge på tapeten och inte är det av godo...


Det är beklämmande och jag hoppas nu på att moderaterna tar och rensar upp sitt träsk som riskerar att växa om inget görs. Den sunkna luften är rent ut sagt obehaglig och  vi vill inte känna av den någonstans i vårt land.

Media: DN | Expressen | Sydsvenskan (1) | Sydsvenskan (2) |

Andra på detta är Johan U och Johan W och Martin Moberg samt Alliansfritt Sverige med ny logga. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus