Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100427

RödGröna satsar på välfärden moderater privatiserar

Noterar att de RödGröna satsar på välfärden och Moderaterna privatiserar den. Från att dra ner på statsbidragen till att nu vilja privatisera sjukhus.

       Idag kan man läsa i Blekinge läns tidning att moderaterna vill privatisera  Karlshamns sjukhus. Frågan är vad partikamraterna i Kalmar län säger om detta. Ska man gå efter retoriken borde de skälla på sina partikamrater eller ska vi gå på handling så blir det jubel. Åter så bekänner Moderaterna färg på punkt efter punkt

Kan tänka mig att Martin Moberg kommer med en fördjupning och att Henrik Yngvesson vill kommentera detta. Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus