Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100525

Det blev fel lyft hos Fredrik...

Ibland kan man grubbla över en rubrik och just denna fick mig att börja. Är det så att han börjar bli gammal och gjort ett skönhetslyft eller är det nytt rekord i bänkpress?

     Nä det visar sig att Moderaterna gått framåt i en ny undersökning. För mig hade det varit roligare om Fredrik lyft sig. Men det är inte alltid som man får ha roligt... Men frågan är om det stämmer eller inte med verkligheten. Skrev om det igår och kan bara konstatera att min osäkerhet växer för varje undersökning som kommer. Så den enda vi kan lita på redovisas efter 20.00 den 198 september. Det är den sanna verkligheten. Men visst kittlar dessa undersöknngar om det går bra för mitt parti och dåligt för de andra.

Jonas Morian skriver också. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
blog comments powered by Disqus