20100528

Har det varit en vecka eller är det bara en synvilla?

Sverige maj 2010. Det är ett himmelsk rike vi lever i. Ty problem finnes ej. Allt så bra och alla ler mot mig.

       Om ni ändå skulle se något som inte ser så bra ut så ta det med ro, ty det är inget annat än en synvilla. Denna veckan har vi det lärt oss att allt är bra och om det icke vara så, så har vi fel. Det liksom inte passar in i bilden av hur det ska vara. Men bilden är den sann eller finns den inte heller och om den inte finns vad är det då som finns? Kan det vara så att det egentligen är en socialdemokratisk regering och därav ingen ungdomsarbetslöshet, utan att Alliansen är synvillan, som producerats fram av illusionisten Schlingmann?
       Men om vi fortsätter det spåret kan det bli hur tokigt som helst. Ta som exempel att Centerns ungdomsförbund skulle gå omkring med gröna näsor och gnälla på LAS. Men det blir då heller inte sant då alla ungdomar arbetar och inga står utanför på grund av LAS.
      Så bordet som vi äter kring har nu talat och det ser mörkt ut, men ljust. Om vi ska tolka det så innebär det att de som har tolkningsföreträde sitter på bordet och vi andra synar de smulor som faller ner. Men det har varit en bra vecka om den nu har varit och vi inte har levt utan vecka...
       Det man kan ta sig en tankeställare på är då hur det egentligen är med opinionen? Om nu en ungdomsarbetslöshet på trettio procent inte finns så kan man dra slutsatsen att ett moderat parti på trettio procent inte heller finns.

För att ni inte ska fatta att det kanske inte är som det är eller är nått annat så snor jag ett klipp från den unge herr Krassman ( en himla massa länkar som kanske leder till nått eller är det bara en synvilla)
Prasselmedia på detta:
Expressen / TV4 / SvD / DN / Aftonbladet / Expressen2 /Aftonbladet2 / Expressen3 / SvD2 / DN2 / DN3 /DN4 / DN5 / Aftonbladet3 /
Nymedia på detta:
Tokmoderaten
/ Johan Westerholm / Peter Andersson / Jonas Sjöstedt / Alltid rött alltid rätt / Röda Berget / Lasses blogg / Homo Politicus / Magnus Andersson / Kulturbloggen / GP / Mina Moderata karameller / Ankersjö / Fredrik Olovsson / Dick Erixon / Rasmus Lenefors / Jinge / Roger Jönsson / Kent Persson / Björn Andersson / Badlands Hyena / Viktor Tullgren / Munkhammar /Om en synvilla...Johan U och Peter J och Ulrika om det nu är möjligt att det har skrivit... Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,