Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100701

Alliansregeringen kommer ge mer pengar till kommuner?

Noterar att det kommer pengar till kommunerna. I alla fall om man ska tro den Alliansledningen i Ljungby.

      Det visar sig att när den småländska kommunen skulle ta sin budget så gjorde ledningen en ajournerade mötet för att överlägga eller var det att ringa Stockholm?  Det visar sig att man efter ajourneringen fått indikationer om 15 nya friska miljoner till Ljungby kommun. I protokollet finns att läsa
107 Budget 2011 och plan för 2012-2015
...............Mötet ajourneras kl. 11.50- 13.15.
Ordföranden informerar att alliansen har fått indikationer på att kommunen kommer att få ytterligare 15 mkr från regeringen i höst och att alliansen föreslår att resultatmålet sätts till 2½ procent.
     Jag har tidigare skrivit om att ladan skulle öppnas nästa vecka i Almedalen och det verkar som om en del av de hö som finns i ladan kommer tillfalla kommuner och landsting. Är det så att det gamla vallöftet om att de Socialdemokraterna satsar på välfärden ska moderaterna öka på? Det luktar inte ärligt utan bränt valfläsk i så fall.

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

blog comments powered by Disqus