Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100918

Genom kakelfogen

Nu är det inte långt kvar. DEt är en valrörelse spurt som är så otroligt viktig. För mig finns det bara ett svar idag på hur Sverige ska kunna utvecklas så att inge lämnas utanför. Det är med en RödGrön regering som det ska ske.


          Om ett dygn har vallokalerna precis öppnat och jag kommer jobba in i de sista för att få till ett skifte i rike och kommun. Med de fyra åren som de RödGröna styrt landstinget och blivit utnämnda till nationellt skyltfönster så vet jag att vi kan göra detsamma i Vimmerby och i riket.

         Det behövs en ny politik som ser Annika och alla de andra som utförsäkras ur den moderata regeringen.Vi har en moderat ledare som säger att han rest land och rike runt och pratat med välfärdarbetare. Och så må vara, men har han lyssnat? Min bild är att så inte är fallet.

         Nä det är dags för Sveriges första kvinnliga statsminsister. Det är dags för en statsminister som inte bara pratar utan lyssnat in och tar till sgi vad so sker i detta avlånga land.

         Nu ska jag bege mig ut för att få alla att se. Det finns ett alternativ. Ett alternativ som vill bygga möjligheternas land.


        Sedan hoppas jag på en nu riksdag, landstingsfullmäktige och kommunfullmäktige utan rasister.

      Slutligen noterar jag att Expressen inte varit en socialdemokratisk valarbetare. Någon som är snopen? Media har en roll som bör utvärderas noga efter denna valrörelse.

Media Ab, Ab2, Ex, Ex2, SvD, SvD2, DN, DN2, DN3, Alliansfritt Sverige den progressiva nyhetsportalen.
Bloggat. Johan W och  Peter J och Peter A peppar in i det sista.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus