Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20101012

En budget bort från gemenskap

Idag om en stund så kommer finansminister lägga denna mandatperiods första budget. Med en propagandaminister vid sin sida kommer det bli än svårare att få ut vilka konsekvenser det får för samhället i stort. 

         Den senaste mandatperioden har de rika blivit rikare och de svaga svagare. Vi har fått ett samhälle som glider isär. Många har inte sett det. Retoriken har varit bra från den moderatstyrda regeringens sida. Denna period kommer bli än värre ur det perspektivet. Återkommer med mer om budgeten.

        Nu ska jag iväg och utbilda elever i elevdemokrati. Passar på innan Björklund får för sig att ta bort det också och ersätta det med en extra kateder...

Media: DN, SvD, Ex.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus