Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20101014

Moderatarna ökar byråkrati. Känns sååå Moderat...

Vimmerbys förmodade nya kommunalråd Micael Glennfalk ska spara på det administrativa. Hoppas han inte har sin partiledare som förebild då...

         Idag kan vi ta del av hur regeringen blivit dyrare. Det har under den förra perioden ökat. Målet var att de fyra borgerliga partierna med moderaterna i spetsen skull dra ner på myndigheter och administration. Men så är inte fallet. Sedan Socialdemokraterna lämnande rodret så har kostnaderna ökat med 1,5 miljarder. Enligt Fredrik UPA Reinfeldt så är det som vanligt någon annans fel...

           Men kan det vara så att man fört över kostnader från partikansliet till regeringsknasliet? Med tanke på den nya propagandaministern?

Media: Ex, SVT. DN, SvD, Ab.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar. Glöm inte NetRoots valananlys!

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
blog comments powered by Disqus