Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110307

Inte förstoringsglas, utan synundersökning!

Efter att slölyssnat på Socialförsäkringsministern i gårdagens Agenda utifrån devisen att han ändå inte kommer säga något av vikt, och vilket kommentarerna efter visade på att han inte heller gjort det kan vi idag åter ta del av hur verkligheten ser ut. Det behövs inte ett förstoringsglas. Knappt öppna ögon ens...

        När ska den moderatstyrda regeringen se verkligheten? När ska den moderatstyrda regeringen se individerna? Jag kan inte detaljer men alla historier och alla siffror pekar tydligt på att det inte funkar med dagens system. De små partierna i regeringen ser det men vågar inte annat än gläfsa lite på sin huse moderaterna. Historierna från det Kalla Sverige dyker in dagligen och rapporteras med stora rubriker i våra tidningar, men regeringen anser att man behöver förstoringsglas för att finna orättvisorna. Det är skamligt. Med öppna ögon och medmänsklighet så behövs inget förstoringsglas. Så det behövs inte bli lättare att överklaga utan lättare att få rätt!

[UPPDATERAD]
Jag fick länken till den här videon och kände att den behövdes visas mer så här är den:

Tack Mia!

Media: Ab, Ab2, Ab3, Ex, SR.
Bloggat: ABs ledarblogg och Martin Moberg och Ett hjärta rött på ämnet
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar. Glöm inte NetRoots valananlys! Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
blog comments powered by Disqus